Dag van de Scheiding

Scheiden doe je samen. 

Scheiden voelt vaak als muren bouwen in plaats van bruggen. In de praktijk zie ik maar al te vaak dat die bruggen er niet komen. Mensen staan vaak aan hun eigen kant alleen naar elkaar te roepen zonder naar elkaar te luisteren. 

Scheidingsmediation is als het bouwen van die brug. Zie het als een gedegen bouwtekening. Alle relevante onderwerpen komen aan bod, ik begeleid gesprekken met de (ex-)partners en ieders belangen komen aan bod. We bespreken de beste regelingen voor de kinderen. Kortom als advocaat en mediator breng ik rust in deze hectische en emotionele periode. Dit doe ik altijd met het oog op ieders toekomst.

Bent u benieuwd of ik de persoon ben die u verder kan helpen om die brug naar een nieuwe toekomst te bouwen? Hebt u behoefte aan meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Voel u vrij om mij een  mailtje te sturen of te bellen. 

Bellen: 030 – 636 23 66
Mailen naar: info@kievitmediation.nl