Anne Kievit de advocaat achter Kievit Mediation naar de website Mediators Federatie Nederland - het kwaliteitsregister naar de website van Nederlandse Orde van Advocaten

© 2014 Kievit Advocatuur & Mediation | sitemap | privacy | design WaaromNiet?!

naar de website van Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators naar de website van Overlegscheiden - Vereniging van Collaborative Professionals header_white
Home Familierecht Uit Elkaar Anne Kievit Kosten Contact
Logo Kievit Advocatuur en Mediation

Mr. A.E. (Anne) Kievit is advocaat sinds 1994. Zij is begonnen in een algemene praktijk met accenten op het strafrecht, arbeidsrecht en familierecht. In 2004 heeft zij de opleiding tot scheidingsbemiddelaar, van de vereniging van Familierecht- advocaten Scheidingsmediators (vFas),afgerond en is zij geregistreerd in het register van NMI-mediators (nu: MfN-registermediators). Vanaf 2005 houdt Anne Kievit zich uitsluitend bezig met het familierecht.

In 2010 heeft zij de opleiding tot overlegscheidingsadvocaat afgerond. In 2015 heeft zij de opleiding tot bijzonder curator in jeugdzaken met goed gevolg afgelegd.

Anne is lid van de vFAS en gecertificeerd als MfN-registermediator (tot voor kort heette dit NMI-mediator). Daarnaast is zij lid van de vereniging van collaborative professionals.

Steun

Wat Anne zo aanspreekt in het familierecht is dat je cliënten bij kunt staan in een emotionele periode. Mensen hebben te maken met grote veranderingen; als advocaat kun je hen daarin op zakelijk/juridisch gebied helpen en steunen in een moeilijke tijd.

Familierecht is een zeer veelzijdig rechtsgebied. Soms ben je scherp juridisch bezig, op andere momenten ligt het accent op menselijke betrokkenheid. Dit maakt het beroep van familierechtadvocaat zo uitdagend en afwisselend.

Anne Kievit, even voorstellen