uit-elkaar-scheiden naar de website Mediators Federatie Nederland - het kwaliteitsregister naar de website van Nederlandse Orde van Advocaten

© 2014 Kievit Advocatuur & Mediation | sitemap | privacy | design WaaromNiet?!

naar de website van Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators naar de website van Overlegscheiden - Vereniging van Collaborative Professionals header_white
Home Familierecht Uit Elkaar Anne Kievit Kosten Contact
Logo Kievit Advocatuur en Mediation

Kievit Advocatuur & Mediation helpt u te scheiden in goed overleg, zowel na een huwelijk als na samenwonen.

De situatie bij een scheiding is al vervelend genoeg. Terwijl je vol zit met emoties moet je allerlei beslissingen nemen. Door met elkaar om de tafel te gaan zitten en samen afspraken te maken, met oog voor alle gevoeligheden die er spelen, kun je de gevolgen van de echtscheiding zo goed mogelijk samen regelen.

Dit maakt het gemakkelijker afspraken te accepteren en later ook na te komen.

Als het even kan wil je scheiden zonder dat iemand anders (de rechter) bepaalt wat je moet doen. Omdat Anne Kievit zowel mediator als gespecialiseerd familierechtadvocaat is, kan zij u ook informeren over de juridische consequenties van de oplossingen die u hebt gekozen.

Trajecten naar echtscheiding

Er bestaan verschillende trajecten om in goed overleg tot een echtscheiding te komen:

Uw persoonlijke situatie bepaalt welke aanpak het meest geschikt is. Zowel bij mediation als bij overlegscheiden gaat u met elkaar in gesprek. De advocaat-mediator speelt in de communicatie een belangrijke rol.

Voordelen van scheiden in overleg

Uit elkaar